وب سایت آتیشه
جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.
جدول محتوا

وبلاگ چیست؟ چرا باید برای سایت خود وبلاگ داشته باشیم؟

بلاگ چیست؟

27 سال از آشنایی ما با دنیای اینترنت می‌گذرد و به بیش از 59 میلیون کاربر اینترنت رسیده‌ایم، خب حالا وبلاگ دقیقا چیست؟ یا صفحه وبلاگ برای چی استفاده می‌شود؟ در این مقاله من سعی خواهم کرد به سوالات مربوط به وبلاگ پاسخ دهم و امیدوارم به جواب سوالات خود در این مقاله برسید.😉

وبلاگ چیست؟

وبلاگ چیست؟ سعی می‌کنم با کمی بازگشت به گذشته به این سوال پاسخ دهم. اگر به خاطر داشته باشید، تقریباً همه ما برای مدتی می‌خواستیم یک دفتر خاطرات داشته باشیم و سعی کردیم جزئیاتی را که ممکن است در طول روز برایمان مهم باشد را یادداشت کنیم، اما باز هم، بسیاری از ما به سرعت از این اشتیاق چشم پوشیدیم و به کار خود ادامه دادیم. زندگی می‌کند.

می‌توانم بگویم که با گسترش سریع دسترسی به اینترنت این شور و شوق دوباره زنده شده است. با توسعه فناوری، یادداشت‌های روزانه دیگر در دفترچه یادداشت نگهداری نمی‌شوند، بلکه در صفحات وب به نام وبلاگ نگهداری می‌شوند. همانطور که از اینجا می‌توان فهمید، صفحاتی که ما به آن‌ها وبلاگ می‌گوییم در واقع خاطرات اینترنتی هستند.

در گذشته افرادی که می‌توانستند به طور منظم خاطرات خود را حفظ کنند، خاطرات خود را به کتاب تبدیل می‌کردند و درآمد جدی کسب می‌کردند، امروزه افرادی که می‌توانند به طور منظم در صفحات وبلاگ بنویسند، می‌توانند به‌طور مشابه به لطف تبلیغات کلیک شده توسط بازدیدکنندگان صفحه درآمد جدی کسب کنند. البته مزایای صفحات وبلاگ به این محدود نمی‌شود، در قسمت‌های بعدی مقاله خود در مورد مزایای دیگر نیز صحبت خواهم کرد.

انواع وبلاگ

وقتی می‌گوییم وبلاگ، به صفحاتی فکر نکنید که فقط تجربیات شخصی به طور تصادفی به اشتراک گذاشته می‌شود. صفحات وبلاگ ایجاد شده توسط وبلاگ نویسان حرفه‌ای را می‌توان بر اساس زمینه‌های مختلف تخصص گروه بندی کرد. با این حال، این درست نیست که بگوییم در اینجا دوباره استاندارد وجود دارد، وقتی کلمات «انواع وبلاگ » را در هر موتور جستجویی تایپ کنید و جستجو کنید، همه نتایج را در صفحه اول باز کنید، خواهید دید که انواع مختلف وبلاگ در هر صفحه‌ای که باز می‌کنید ذکر شود. با این حال، من 5 نوع وبلاگ پرکاربرد را با شما به اشتراک خواهم گذاشت.

5 نوع وبلاگ پرکاربرد

وبلاگ‌های شخصی
وبلاگ‌های فناوری
وبلاگ‌های روزنامه ها
وبلاگ‌های انجمن
وبلاگ‌های تجاری
مقاله مفصل‌تری در مورد انواع وبلاگ که در بالا ذکر کردم، در مقاله دیگری با شما به اشتراک خواهم گذاشت. فعلاً به موضوع امروز ادامه می‌دهیم.

بلاگر به چه معناست؟

در واقع، دو پاسخ برای این سوال وجود دارد که منظور وبلاگ نویس چیست. من این‌ها را به عنوان زیر عنوان با شما به اشتراک می‌گذارم.

۱- Blogger به چه معناست

هنگامی که در صفحه وبلاگ رایگانی که برای خود در سایت مدیریت محتوا blogspot.com، یکی از خدمات بی شمار Google ایجاد می‌کنید و می‌نویسید، شما را یک وبلاگ نویس می‌نامند .

۲- Blogger به چه معناست

ما وبلاگ نویسان را وبلاگ نویسانی می‌نامیم که صفحه وبلاگ رایگان یا پولی دارند و به طور مرتب تجربیات و افکار خود را در مورد زندگی در این وبلاگ به اشتراک می‌‌گذارند. بنابراین، به طور خلاصه، دوستان، برای وبلاگ نویس شدن لزوماً نیازی به داشتن صفحه در blogspot.com ندارید .

چرا باید وبلاگ باز کنید؟

آیا تا به حال به این فکر کرده‌اید که صفحه وبلاگ شخصی شما بستری باشد که بتوانید دانش و تجربیات شخصی خود را به راحتی بیان کنید؟ تصور کنید که به دنبال شغل هستید و لینک صفحه وبلاگ خود را به رزومه خود اضافه می‌کنید، این حکایت کوچک قطعا توجه کارمند منابع انسانی را که رزومه شما را بررسی می‌کند و نگاهی به صفحه شما می‌اندازد، جلب می‌کند. به این ترتیب، متخصص منابع انسانی که به جزئیات بسیاری از تجربیاتی که در رزومه خود ذکر کرده‌‌اید دسترسی خواهد داشت، شما را به لیست افرادی که قرار است مصاحبه شوند اضافه می‌کند.

البته صفحه وبلاگ شما فقط در مصاحبه‌های شغلی به شما مزیت نمی‌دهد. مهم‌ترین عنصر در زندگی تجاری حرفه‌ای این است که یک متخصص شناخته شده در تجارت خود باشید. در این زمینه باید بدانید که صفحات وبلاگ یکی از مهم‌ترین عناصر در برندسازی شخصی شما هستند.

دانشی که در وبلاگ خود به اشتراک می‌گذارید توسط صدها هزار نفر که از صفحه شما بازدید می‌کنند خوانده و به اشتراک گذاشته می‌شود و فراموش نکنید که در میان کسانی که از تجربه شما بهره‌مند می‌شوند، تاجران و مدیران زیادی خواهند بود. این یک فرصت بی نظیر برای شماست.به یاد داشته باشید که تماس با این افراد در شرایط عادی بسیار سخت است.

یکی دیگر از مزایای وبلاگ نویس بودن درآمدی است که می‌توانید از بازدیدکنندگان صفحه خود کسب کنید. از آنجایی که در یک عنوان جداگانه در مورد این موضوع صحبت خواهم کرد، فعلا وارد جزئیات نمی‌شوم.

جدا از همه این‌ها، می‌توانم بگویم که وب سایت شخصی شما تأثیر زیادی در پیشرفت شخصی شما دارد. می‌توانید مطمئن باشید که وبلاگ نویسی مزایای شخصی زیادی دارد، مانند کسب اعتماد به نفس و نظم و انضباط .

برای اطلاعات بیشتر در مورد برندسازی شخصی، می‌توانید از مقاله من با عنوان « برند سازی شخصی چیست؟ » بهره‌مند شوید.

وبلاگ چیست؟

وردپرس چیست؟

وردپرس یک سیستم زیرساخت وبلاگ نویسی متن باز است که می‌توانید به صورت رایگان از آن استفاده کنید. به دلیل ماهیت رایگان و زیرساختی که دائماً به روز می‌شود، یکی از سیستم‌های ترجیح داده شده توسط کاربرانی است که می‌خواهند وبلاگ باز کنند.

البته اگرچه استفاده از این زیرساخت رایگان است، اما باید بگویم که باز کردن وبلاگ همچنان هزینه دارد. برای استفاده از زیرساخت وبلاگ، حتی به صورت رایگان، باید نام دامنه و هاست داشته باشید. نمی‌خواهم فوراً شما را بترسانم، این هزینه بسیار کم است و از ۵۰۰ هزار تومان شروع می‌شود.

برای اطلاعات بیشتر در مورد انتخاب دامنه، می‌توانید از مقاله من با عنوان « دامنه چیست؟ چگونه انتخاب کنیم؟ » بهره‌مند شوید.

ما از دامنه و هاست مراقبت کرده‌ایم، در مورد زیرساخت وردپرس تصمیم گرفته‌ایم، و در مورد انتخاب موضوع، نکته‌ای که باید در اینجا تصمیم بگیریم این است که آیا از یک تم پولی یا رایگان استفاده می‌کنیم. اگرچه تم‌های پولی مزایای خود را دارند، می‌توانم بگویم که تم‌های رایگان برای مبتدیان این کار را انجام می‌دهند.

البته سایت‌های زیادی هستند که شما می‌توانید وبلاگ خود را در آن‌ها داشته باشید مانند سایت ویرگول که با جذابیت و کارایی بالایی همراه است.

چگونه یک تم وبلاگ انتخاب کنیم؟

اکنون می‌دانیم که داشتن یک وبلاگ به چه معناست و می‌خواهیم یک صفحه وبلاگ برای خود باز کنیم. بنابراین، صفحه وبلاگی که می‌خواهیم باز کنیم باید چه نوع موضوعی داشته باشد؟ به یاد داشته باشید که صفحه وبلاگ شما تأثیر قابل توجهی بر بازدیدکنندگان شما دارد. شما می‌توانید این را با وضعیت روابط دوجانبه مقایسه کنید. اولین تاثیری که روی شخصی که برای اولین بار از صفحه شما بازدید می‌کند بسیار مهم است. تصور منفی ایجاد شده توسط صفحه شما ممکن است باعث شود کاربر بدون اینکه حتی به محتوای شما نگاه کند صفحه شما را ترک کند.

5 نکته مهم که باید در هنگام انتخاب تم وبلاگ در نظر بگیرید

موضوع: اول از همه، انتخاب یک تم ساده و مفید که با محتوای شما سازگار باشد مفید است.
سرعت باز کردن: اگر صفحات شما به کندی باز می‌شود، این باعث می‌شود که بازدیدکنندگان بی حوصله قبل از ورود به صفحه شما را ترک کنند.
سازگاری با موبایل: همانطور که می‌دانید، موتورهای جستجو مانند گوگل در حال حاضر اهمیت زیادی برای کاربران دستگاه‌های تلفن همراه قائل هستند و صفحات وب را که با موبایل سازگار نیستند در نتایج جستجو حذف می‌کنند. بنابراین، مطمئن شوید که تم شما با موبایل سازگار و پاسخگو باشد.
سئو: کافی نیست که محتوای شما با سئو سازگار باشد. مهم است که موضوعی که خواهید داشت حاوی هیچ کدی نباشد که از ایندکس شدن سایت شما توسط موتور جستجو جلوگیری کند.
سازگاری مرورگر: بررسی نحوه ظاهر موضوعی که انتخاب می‌کنید در مرورگرهای مختلف مفید است. در غیر این صورت، ممکن است تمی را انتخاب کرده باشید که در Chrome مشکلی نداشته باشد اما در اینترنت اکسپلورر مخدوش به نظر برسد.

5 تم برتر وبلاگ وردپرس سازگار با سئو

ColorMag: پوسته ColorMag به عنوان یک تم رایگان وردپرس که از نظر بصری خوشایند و همچنین از نظر سازگاری SEO بسیار موفق است متمایز است. (صفحه نمایشی)
مجله Mh: تم مجله Mh نه تنها از نظر سرعت و سئو یک تم بسیار موفق است، بلکه از نظر بصری (صفحه نمایشی) نیز خوشایند است.
Awaken: پوسته وردپرس بیدار یک قالب (صفحه نمایشی) بسیار موفق با طراحی قابل استفاده برای همه انواع وبلاگ است.
Fullby: Fullby ظاهری با کیفیت دارد که از تم‌های پولی وردپرس پیشی می‌گیرد.یکی دیگر از ویژگی‌های خوب این پوسته این است که 10 گزینه طراحی مختلف به صورت رایگان به کاربران ارائه می‌شود (صفحه نمایشی).
Socialy Viral: پوسته وردپرس Socialy Viral همانطور که از نام آن پیداست، یک تم (صفحه نمایشی) است که برای کسانی طراحی شده است که می‌خواهند پست‌های وبلاگ محور رسانه‌های اجتماعی را به اشتراک بگذارند.

چگونه یک وبلاگ بنویسیم؟

سه قانون بزرگ برای یک وبلاگ نویس موفق، نوشتن پست‌های اصلی، قابل فهم و منظم است. علاوه بر این، البته، الزامات فنی نیز وجود دارد. ما می‌خواهیم که مقالات شما با نشان دادن آن‌ها در بالای موتورهای جستجو به افراد بیشتری دسترسی پیدا کند. ما باید مقالات خود را مطابق با معیارهای موتور جستجو به نام سئو بنویسیم. به عبارت دیگر، یک پست وبلاگ باید اصلی، قابل فهم و قطعا سازگار با سئو نوشته شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مقاله نویسی سازگار با سئو، می‌توانید از پست وبلاگ من با عنوان « مقاله نویسی سازگار با سئو » بهره‌مند شوید.

آیا وبلاگ کسب درآمد می‌کند؟

در نهایت می‌خواهم در ادامه مقاله‌ام به این سوال که همه در مورد آن می‌پرسند، پاسخ بدهم که آیا می‌توانم از طریق صفحه وبلاگ کسب درآمد کنم، با گفتن بله، می‌توان از صفحه وبلاگ درآمد کسب کرد؟ قبل از هر چیز، مفید است بدانید که اگر فقط برای کسب درآمد به باز کردن یک صفحه وبلاگ نزدیک می‌شوید، در مدت زمان کوتاهی ناامید خواهید شد. حقیقت این است که باید بدانید که برای کسب درآمد از صفحه وبلاگ خود به زمان نیاز دارید.

اگر صفحه وبلاگی دارید که تمام معیارها را دارد و بازدیدکننده کافی ندارید، نمی‌توانید هیچ تبلیغی از جمله تبلیغات Adsense را در صفحه خود منتشر کنید. برای اینکه بازدیدکنندگان به صفحه شما بیایند، باید تعداد قابل توجهی از پست‌های اصلی وبلاگ را به اشتراک گذاشته باشید که توجه افراد را به خود جلب کند. این فقط با گذشت زمان ممکن است اتفاق بیفتد.

داشتن محتوای کافی و شروع به دریافت تبلیغات به این معنی نیست که درآمد زیادی کسب خواهید کرد. برای درآمدی که می‌توانید از طریق صفحات وبلاگ به دست آورید، نه حد پایین تر و نه حد بالایی وجود ندارد. بنابراین، یک روز می‌توانید 100 لیر در ماه و یک روز می‌توانید 10000 لیر درآمد داشته باشید.

من فکر می‌کنم هر دانش و تجربه‌ای ارزش به اشتراک گذاری را دارد و میلیون‌ها نفر هستند که به این دانش و تجربه نیاز دارند. چرا این دانش را از طریق یک صفحه وبلاگ به اشتراک نمی‌گذارید؟ علاوه بر این، این شما را برای مردم ارزشمند می‌کند و حتی شانس کسب درآمد را دارید. اگر به فکر باز کردن یک صفحه وبلاگ هستید، این ایده را به تعویق نیندازید و در اسرع وقت صفحه وبلاگ خود را راه اندازی کنید.

امیدوارم وبلاگ چیست؟ پاسخ‌هایی که به سوال شما دادم شما را راضی کرده باشد.

با تشکر
دوستان بسیار خوشحال می‌شوم اگر نظرات مثبت یا منفی خود را در مورد مقالات من از طریق پیام‌های خود در قسمت نظرات برای من ارسال کنید. پیشاپیش از اینکه با نظرات خود به من در تولید محتوای با کیفیت بهتر کمک می‌کنید سپاسگزارم.

6 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *